Grim Soul: Dark Fantasy Survival v2.7.0 [Mod] APK Rol Oyunu indir

Grim Soul: Dark Fantasy Survival v2.7.0 [Mod] APK Rol Oyunu indir

Grim Soul: Dark Fantasy Survival v2.7.0 [Mod] APK Rol Oyunu indir

android rol oyunu arayanlar bunuda deneyebilirler..


Dünya çapında 19 milyondan fazla indirme! Grim Soul, oynaması ücretsiz bir karanlık fantezi hayatta kalma MMORPG. Bir zamanlar müreffeh bir İmparatorluk eyaleti olan Plaguelands artık korku ve karanlıkla kaplıdır. Sakinleri durmadan dolaşan ruhlara dönüştü. Amacınız bu tehlikeli ülkede olabildiğince uzun süre hayatta kalmak. Bu yeni Ruhlar benzeri oyunda kaynakları toplayın, bir kale inşa edin, düşmanlardan kendinizi koruyun ve zombi şövalyeleri ve diğer canavarlarla savaşın!

● YENİ ARAZİLERİ KEŞFEDİN

Gri Çürüme'den etkilenen İmparatorluğu keşfedin. Gizemli Güç Mekanlarını keşfedin. En değerli kaynakları elde etmek için antik zindanlara ve diğer hayatta kalanların kalelerine sızmaya çalışın.

● İŞLEME ÖĞRENİN

Çalışma tezgahları oluşturun ve yeni kaynaklar hazırlayın. Plaguelands'in en tehlikeli sakinleriyle savaşmak için yeni tasarımlar keşfedin ve gerçekçi ortaçağ silahları ve zırhları oluşturun.

● KALEİNİZİ GELİŞTİRİN

Barınağınızı dokunulmaz kaleye dönüştürün. Ölümsüzlere ve diğer hayatta kalanlara karşı savunma için sağlam bir temel oluşturun. Davetsiz misafirler için kaleni savun, tuzaklar kur ve yerleştir. Ancak değerli yağma toplamak için düşmanlarınızın bölgesini keşfetmeyi unutmayın.

● DEFEAT DÜŞMANLARI

Sabah Yıldızı? Teber? Belki bir tatar yayı? Ölümcül silah cephaneliği arasından seçim yapın. Kritik vuruşlar yapın ve düşman saldırılarından kaçının. Rakipleri ezmek için farklı dövüş stilleri kullanın. Her tür silahı kullanmak için etkili bir strateji bulun!

● DUNGEONS'U TEMİZLE

Büyük emirlerin gizli yer altı mezarlarına inin. Her seferinde tamamen yeni bir zindan seni bekliyor! Destansı patronlarla savaş, ölümsüzlere saldır, ölümcül tuzaklara dikkat et ve hazineye ulaş. Efsanevi yanan kılıcı bul!

● ATINIZI EYER

Bir ahır inşa edin ve savaş atı üzerinde ölümsüz ordulara karşı savaşa girme şansınızı kaçırmayın ya da korkunç bir ortaçağ manzarasında gezin. Gerekli parçaları elde edebiliyorsanız, bir tekne, bir araba ve hatta bir araba inşa edebilirsiniz.

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS:  Android 4.1 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Grim Soul: Dark Fantasy Survival v2.7.0 [Mod] APK


download linkleri



Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar