Marvel Strike Force v3.4.2 Modlu Hileli apk indir

Marvel Strike Force v3.4.2 Modlu Hileli apk indir

Marvel Strike Force Modlu Hileli apk indir
android marwall rol oyunu arıyorsanız bu konu tam da dogru adres, hileli 2 apk ve dileyenler için google play indirme linki aşağıda yer almaktadır. 


MOD1 APK ÖZELLİKLERİ
Siz saldırabilirsiniz.
Düşmanlar size saldıramaz.

MOD2 APK ÖZELLİKLERİ
mod1 deki tüm özellikler 
+
artan enerji karekterin 3. becerisini kullanabilirsiniz.


MARVEL Strike Force'ta, telefonun veya tabletin için bu aksiyon dolu, görsel olarak çarpıcı, oynaması ücretsiz oyun için müttefikler ve baş düşmanlar ile savaşa hazır ol. Dünya üzerinde bir taarruz başladı ve Süper Kahramanlar ve Süper Kötü Adamlar taarruza karşı koymak için birlikte çalışıyor! Yepyeni bir düşman tehdidine karşı stratejik bir çatışmaya girerken Örümcek Adam, Doktor Strange, Groot, Roket Rakun, Loki, Venom, Elektra, Kaptan Amerika ve Iron Man'in içinde bulunduğu nihai taburunu bir araya getirerek sorumluluğu üstlen. Şimdi savaş zamanı! Taburunu topla ve Dünya'yı kurtarmak için savaşa hazır ol!

TABURUNU TOPLA
Saldırı kuvvetini al ve Iron Man, Kaptan Amerika, Loki, Elektra, Dr. Strange, Venom ve daha fazlası gibi güçlü MARVEL Kahramanları ve Süper Kötü Adamlarından bir tabur oluştur. 

EVRİMLE GÜÇLEN
Her zamankinden daha güçlü olmak için Süper Kahramanlar ve Süper Kötü Adamları donat ve yükselt. 

STRATEJİK EGEMENLİK
Kiminle savaştığın önemli. Düşmanları ortadan kaldırmak istiyorsan kombo hamle yapmak için belirli Süper Kahramanlarla Süper Kötü Adamları eşleştir. 5'e 5 savaşlarda uzman dövüş taktikleri, sana Marvel Evreninin en büyük kötü adamlarını ortadan kaldırma gücü verecek. 

DESTANSI ÇATIŞMA
Kahramanların tek bir dokunuşla dinamik zincirleme komboları başlatırken, sinema tadında ezber bozan oyun görüntülerini tecrübe et.

ÇARPICI GÖRSELLER
Piyasaya sürülen görsel olarak en çarpıcı mobil oyun deneyimlerinden birini yaşa. Marvel Süper Kahramanların ve Süper Kötü Adamların, telefonunda olabildiğince gerçek gibi görünüyor!

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Android 4.4 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

MARVEL Strike Force v3.4.2 [Mod] APK download


download linkleri



Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar