Drive Ahead v1.91 oyun modlu apk indir

Drive Ahead v1.91 oyun modlu apk indir

Drive Ahead v1.91 oyun modlu apk indir

android yarış oyunu arıyorsanız modlu ya da orjinal olarak aşağıdaki linklerden indirip deneyebilirsiniz. drive ahead android apk indirmek için alttaki linkleri kullanın..

Drive Ahead! bir gladyatör araba dövüşü oyunudur. Canavar kamyonlardan uçan dairelere kadar çok sayıda farklı araç ile arkadaşlarının kasklarına çarparak onları saf dışı bırak! Yüzlerce araç ve seviye, saatlerce süren kask çarpma aksiyonu sunuyor ve ilginç kazalara sahne oluyor!

Drive Ahead! oyununu dört oyun modunda oynayabilirsin. Aynı cihaz üzerinde veya kablosuz bağlantı üzerinden yerel çok oyunculu modda iki kişilik maçlarda arkadaşlarına karşı mücadele et! Dinozorları, uzaylıları ve robotları içeren stadyum görevlerini keşfet! Elinden geldiğince az hasar al ve Tepenin Kralında hakimiyetini ilan et! Oyun içindeki en iyi Süperstar Stadyumu tekrar videolarını paylaş! Bir sonraki Drive Ahead süperstarı sen ol!

Dövüşlerini kişiselleştirebilir ya da rastgele çılgın eşleşmeler yapabilirsin! Gokart ile canavar kamyonu alt edebilir misin? Saklanarak kurtulamazsın - ani ölüm testereler, ateş yağmuru ve ani seller getiriyor. Tek savunman acımasızca saldırmak!

Sanal krediler topla ve yüzlerce aracı ve arenayı açmak için Ödül Makinesinde bu kredileri kullan!


ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Requires : Android 2.3 and up
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Drive Ahead v1.91 oyun modlu apk indir


download linkleri


Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar