ARK Survival Evolved v2.0.08 Mod Apk indir

ARK Survival Evolved v2.0.08 Mod Apk indir

ARK Survival Evolved v2.0.08 Mod Apk indir

Android macera oyunları kategorisinde ark survival evolved apk oyunu da yerini aldı v2.0.08 sürümü sizlerle olacak..  modlu hileli indirme isteyn apk ve obb dosyalarını aşağıdaki linklerden indirerek telefonuna kurabilirler..

Hayatta Kalma gelişti: ARK ile nihai mobil dino-macera dalın! Bir hayatta kalma deneyimi bar-hiçbiri için yapım - yakalamak ve evcilleştirmek için devasa bir oyun dünyası 80+ benzersiz dinozorlar ve ilkel yaratıklar birleşir. kabileleri oluşturmak ve hayatta kalanların koloniler kurmak için birlikte çalışma, bu Jura döneminden dünyadaki diğer oyuncular ve arkadaşlarınızla buluşun.

PC ve konsollar dan tarz tanımlayan maceraya dayanarak, ARK: Survival Evolved hayatta kalmak ve yalnız ve silahsız başlar gizemli bir adaya, gelişmek için size meydan. barınak ve avı inşa etmek kaynakları ve zanaat araçları getirin. yakalama ve emirlerini yerine getirmek dinozorları ıslah ederken alanınızı genişletin. kabileleri oluşturan, çevrimiçi yeni arkadaşlar yapın ve insan ve hem mega avcılar karşı savunmak için güçlü yapıları inşa!

ARK Özellikleri: Hayatta Kalma Evolved şunlardır:

- 80+ Dinozorlar: Kullanım kurnaz stratejisi ve hatta yeraltı, evcilleştirmek tren, binmek ve kara, deniz, hava karşısında dinamik, kalıcı ekosistemleri gezici birçok dinozorlar ve diğer ilkel yaratıklar doğurmak, ve taktikleri.
Eğer hayatta kalmak için çare bulmak gelişmek olarak büyük bir yaşam ve nefes tarih öncesi manzarasını keşfedin ve Ark da kaçış: - keşfedin.
- Zanaat ve Yapı: zanaat silah, giysi ve öğeleri hayatta ve sığınaklar, köyler, hatta büyük şehirler inşa etmek pahasına olursa olsun kullanma.
ile Grup yukarı veya üzerinde av, büyük ölçekli online dünyadaki diğer oyuncuların yüzlerce veya tek oyunculu modunda tek başına gitmek seç: - başına veya başkalarıyla birlikte Survive.
- Bir Tribe Üyelik: 'Tribe' sistem kaynaklarını, XP, ve yeniden doğuş noktaları paylaşmak için dinamik partileri destekleyerek, işbirliğini teşvik eder.

Oyun aylık veya yıllık bazda sunulan isteğe bağlı Primal Geçiş aboneliğini içerir. abonelik, tüm reklamları kaldırır size 2x XP artırmak verir ve her iki tercih sunucularına ve ücretsiz sunucularda tercih yuvalarına erişim sağlar. Aboneler yanında adı Primal Kullanımı sahipleri olarak durumlarını göstermek üzere ve zaman zaman özel haber ve güncellemeleri alacak bir amblem alırlar.



ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Requires : Android 7.0 and up / Vulcan API / 3 GB of RAM
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

ARK: Survival Evolved v2.0.08 APK indir



OYUNUN KURULUMU
ayirici
Oyun apk ve obb dosyasını alttaki linklerden indirin.
indirdikten sonra zipten cıkartın.
apk yı kurun ama çalıştırmayın.
"com.studiowildcard.wardrumstudios.ark" klasörünü kopyalayın.
"sdcard/Android/Obb" klasörüne yapıştırın.
artık oyuna girip sınırsız mermili robot savaşının keyfini çıkartabilirsiniz.
iyi oyunlar kepsizadam sundu!



MOD BİLGİSİ
Unlimited Amber
Sınırsız kehribar.

download linkleri


OBB TIKLA İNDİR! <- 2 GB Tek part obb

Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar