Football Manager Mobile android Futbol Oyun Apk indir

Football Manager Mobile android Futbol Oyun Apk indir

Football Manager Mobile android Futbol Oyun Apk indir
29.99 TL ücreti olan bu oyunu bilenler bilir arkadaslar bilgisayarda illaki oynamıslıgınız vardır diye düsünüyorum android futbol oyunu indirmek istiyorsanız indirin diyecegim ama fiyatını görünce diyemiyorum tercih meselesi haline geliyor isteyen ödesin alsın oynasın artık :) 

Football Manager Mobile her yere sizinle gelir. Böylece en sevdiğiniz kulübünüzle istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde kazanabilirsiniz. 

Akıllı telefonların ve tabletlerin çoğuyla uyumlu olan FM Mobile ile sezonları hızla geçerken dünya çapındaki en iyi oyuncular ve kulüplerle gerçek futbol deneyimini yaşamaktan geri kalmayacaksınız. 

Büyük Avrupa liglerinin hepsi dahil olmak üzere eviniz olarak belirleyebileceğiniz 17 devasa ülke bulunuyor, yani dünyanın en iyi kulüplerinden birinin patronu olacaksınız. 

Transferler ve taktikler tamamen sizin inisiyatifinizde, yani transfer pazarında oyuncu alıp satacak ve kimin oynayıp kimin yedek kulübesindeki koltukları ısıtacağına siz karar vereceksiniz.

Oyuncuları, yönetim kurulunu ve taraftarları mutlu edip kulübünüzü zafere taşımak sizin elinizde; kim bilir, belki de bir gün stadyumun birine adınızı verirler! 

Football Manager Mobile 2018, bu sezon için aşağıdakiler dahil olmak üzere birçok yeni ve geliştirilmiş özellik sunar: 
resim4
ekran görüntüleri
resim2
resim3

resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS:  Android 4.1 and up
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Football Manager Mobile android Futbol Oyun Apk indir


download linkleri


Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar