Mortal Kombat 11 v2.4.0 Mod Apk indir

Mortal Kombat 11 v2.4.0 Mod Apk indir

Mortal Kombat 11 v2.4.0 Mod Apk indir

MORTAL KOMBAT 11 sürümü modlu ve google play apk linkleri aşağıda yer almaktadır.




MORTAL KOMBAT MOBILE, Fatalities markasını mobil cihazlara, çarpıcı grafiklere ve en üst sıralara taşıyor! Şimdi Mortal Kombat savaşçılarından oluşan seçkin bir ekip kur ve dünyadaki en büyük dövüş turnuvasında kendini kanıtla.

MK11 KARAKTERLER
Bir mobil Mortal Kombat 11 konsol karakteri ekibi toplayın! MK11 ekibi son derece çok yönlüdür, düşmanlarınıza acı vermek için benzersiz yetenekler ve güçlü ekip sinerjileri ile doludur. MK11 kolleksiyonu, MK11 Raiden, Scorpion, Jade, Sub-Zero, Kabal ve Skarlet'i içeriyor ve konsolu benzerleri kadar ölümcül! Aynı Ölümcül Vuruşu bile yapıyorlar!

BRUTAL 3 v 3 KOMBAT'DA MÜCADELE
Kendi Mortal Kombat savaşçı ekibinizi oluşturun ve onları deneyim, yeni özel saldırılar ve güçlü eserler kazanmak için savaşa yönlendirin. Team Ronin, Team Nightmare ve Dead Team Day gibi düşmanlarınız üzerinde avantaj elde etmek için savaşçıları benzersiz sinerjilerle birleştirin!

MASİF BİR ROSTER YAPIN
Akrep, Johnny Cage, Sub-Zero, Cassie Cage, Ermac ve diğerleri gibi gazileri içeren 130'un üzerinde Mortal Kombat karakteri toplayın. Kana susamış Vampiress Mileena, futbol şampiyonu Kombat Cup Sonya Blade, gizemli Klassic Sürüngen ve savaşçı prenses Ronin Kitana gibi Mortal Kombat Mobile'a yapılan en yeni eklemeleri keşfedin.

TAM FARKLI ZORLUKLAR
Kendinizi kanıtlayın ve yeni Mortal Kombat savaşçılarını listene dahil etmek için bir dizi maç tamamlayın! Her hafta yeni bir meydan okuma başlıyor!

ÇOKLU YAKA FACTION WARS
Diğer oyuncu takımlarının ilgisini çeken çevrimiçi bir rekabet modu olan Faction Wars'ta diğer oyuncularla yarışın. Haftalık ödüller kazanmak için kendi Faction’nın lider masasında sıralama yap.

Oyununuzu kişiselleştirin
Mukavemet Özellikleri'nde benzersiz karakter özelleştirmelerinin kilidini açın. Sınırsız aksiyon dolu Victory Stances, Victory Taunt'lara hakaret ve savaşa layık Savaş Afişlerinin şampiyonu olan ustalığını göstermek için savaşlar kazan. Gücü Açma Özellikleri, karakterlerin istatistiklerini de arttırır!

ÇENE YAYI FATALİTLERİ
Mortal Kombat Mobile, Fatalities markasını mobil cihazlara, çarpıcı grafiklere ve sizi en iyi şekilde etkileyebilecek üst düzey hareketlere getiriyor.

EPIC SORULARINIZI ÖDÜL KAZANIN
Özel ödüller kazanmak için destansı görevlerde karakter gönder! Outworld'deki yolculuğunuza başlayın ve Netherrealm'e doğru yol alın!


resim2
resim3
resim4
resim5



Dosya Türü: APK
OS: Requires : Android 4.0 and up
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

MORTAL KOMBAT 11 v2.4.0 [Mod] APK


download linkleri



Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar