Last Day on Earth: Survival v1.14.5 [Mod] APK indir

Last Day on Earth: Survival v1.14.5 [Mod] APK indir

Last Day on Earth



Dünyadaki Son Gün hayatta kalma atıcı kıyamet sonrası bir dünyada geçiyor: 2027'de dünya neredeyse tüm insan ırkını yok eden bilinmeyen bir enfeksiyon salgını gördü. Ve orada durmadı. Tüm bu ölüler zombilere dönüşmeye başladı ve kanlarında direnç gösteren az sayıdaki hayatta kalanlar bir zamanların büyük dünyasının kalıntıları üzerinde hayatta kalmaya çalışıyorlar.

Ve şimdi karakterinin hayatta kalması sadece senin gücünde! Karakterinizin açlık ve susuzluk gibi yaşam istatistiklerine bir göz atın, işçiliği için değerli kaynaklar toplayın, silahlar yaratın ve farklı tiplerde nakliye yapın ya da elinizde olanı kullanın: bir yarasa ya da yol levhası. Her şey düzinelerce ... yüzlerce ... binlerce zombiyi öldürmek için kullanışlı olacak!

Sadece gücünle değil, kurnazca da topraklarına davetsiz misafirleri yen. Tuzaklarla tahkimatlar inşa et ya da nadir yağma ve kaynaklar uğruna diğer kurtulanların topraklarına baskın yap. Tüm insanlar hayatta kalmak için her şeyi yapabilir.

Hardcore hayranları zorlu mevsimsel yerlerde yapacak çok şeyleri olacak. Çaresiz bir yolculuğa çıkmadan önce, kurtulanları vahşi hayvanları avlamak ve mutasyona uğramış zombilerin kalabalıklarını yok etmek için en kırıcı silahla donatın. Biri ustalık için uygun olan bir taşımacılıkta mevsimsel konuma ulaşabilir. Dahası, haritanın batısındaki duvarı geçerseniz, özel bir kostümü ile diğer oyuncularla etkileşime girebileceğiniz çevrimiçi bir yere girersiniz.

Dünyadaki Son Günün geniş ve derin koydu dünyasını keşfedin! Kahramanını yükselt, evini donat, terk edilmiş bölgeleri yağmala, vahşi hayvanları ve diğer kurtulanları avla - yeni dünyanın yeni kuralları var.
bbb
resim2
resim3
resim4
resim5

aa
Dosya Türü: APK
OS: :Android 4.4 and up
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Last Day on Earth: Survival v1.14.5 [Mod] APK indir


download linkleri


Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar