Gunslugs: Rogue Tactics v1.0.9 Android APK Oyun indir

Gunslugs: Rogue Tactics v1.0.9 Android APK Oyun indir

Gunslugs: Rogue Tactics v1.0.9 Android APK Oyun indir
Android aksiyon oyun kategorisinde yerini alan yeni bir oyun daha sizlerle olacak hadi görsellerine ve oyuna kısaca göz atın. isterseniz google play ya da diğer linkten indirebilirsiniz.


Dokunmatik kontroller tamamen özelleştirilebilir (boyut, ekrana yerleştirme) ve oyun kontrol cihazlarını destekliyor.

Fikir, bu oyunu istediğiniz gibi ele almakta özgürsünüz: Etrafta dolaşmak ve düşmanları indirmek için zaman ayırmak? bunu yapabilirsin! Oyunda yanan silahlarla acele etmeyi mi tercih edersiniz? BU iyi misin? Peki bunun için gitmek!

Tavsiyem? Her ikisini de biraz deneyin ve yaklaşımınız için daha taktik olun. Genelde, büyük bir düşman grubuyla etkileşime girmemek ve onları birer birer veya iyi yerleştirilmiş bir yapışkan bomba ya da mayın mayınlarıyla çıkarmak daha akıllıca olur. Diğer durumlarda Rambo-modda dolmak muhtemelen hayatta kalmak ve doğrayıcıya ulaşmak için en iyi şans!



Oyun yordamsal olarak yaratılmış ortamlar kullanıyor, her oyuna farklı bir deneyim katıyor ve misyonunu kaybetmek, başlangıç ​​takımın her zaman farklı olacağı ve dünyayı yoluna sokmak için yeni zorluklar ve farklı bina düzenleriyle birlikte geleceği için tekrar denemek için bir bahane vasitasiyla.

Anahtar özellikler:
* Amaçlar - Oyunda ilerlemek için görevleri tamamla
* Gizli - Güvenlik kameralarından kaçının, düşmanlardan gizlenin ve kaya, tenis topu veya diğer atılabilir nesnelerle dikkatinizi dağıtın.
* Yağma - Görevleriniz, kalkanlar, kasklar, farklı ayakkabı tipleri, EMP’ler, silahlar ve daha fazlası hakkında size yardımcı olacak çeşitli öğeler var. Görevlerde hayatta kalmanıza yardımcı olmak için her bir öğeyi en uygun şekilde nasıl kullanacağınızı öğrenin
* Prosedürel üretim - Her oyun farklı olarak üretilir ve replay değeri artırılır.

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Android 4.0 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Gunslugs: Rogue Tactics v1.0.9 APK indir


download linkleri


Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar