FIFA Mobile Futbol v14.1.01 APK oyun indir

FIFA Mobile Futbol v14.1.01 APK oyun indir 

FIFA Mobile Futbol v14.1.01 APK oyun indir

Fifa bilindiği üzere pes ile kafa kafaya yarışan oyunlardan birisi :) fifa seven kadar en az pes seven çıkar araştırsak :) herneyse android oyun kategorimizde yer alacak olan spor oyunlarından Fifa mobile soccer yani fifa mobil futbol oyununu sizler için paylaşıyoruz. dileyenler google play linkinden indirebilirler.. 


Arkadaşlarınıza karşı teke tek oynayın, Ultimate Team’inizi kurun, bir lige katılın veya adidas GMR ile gerçek hayattaki futbol heyecanını oyun içi ödüllere dönüştürün! Ultimate Team™’inizi kurun, istediğiniz oyuncuyu geliştirerek yıldızlaştırın ve ardından bir Lige katılın ya da yepyeni Dünya Turu’nda 650’nin üzerinde etkinliği oynayın. UEFA Champions League müsabakalarına katılarak ödüller kazanın veya El Clásico ve diğer büyük derbiler gibi haftalık ve aylık futbol etkinliklerinin liderlik tablolarında tırmanın. Yepyeni bir seviyeye yükseltilen dünyanın oyununda arkadaşlarınıza karşı mücadele edin veya Manchester City ve Real Madrid gibi kulüplere meydan okuyun. Gelişmelerden haberdar olmak ve sohbetlere katılmak için bizi Twitter’dan takip edin: @eafifamobile

ARKADAŞLARINIZA KARŞI TEKE TEK OYNAYIN
FIFA Mobile tarihinde ilk kez arkadaşlarınıza karşı gerçek zamanlı 11’e 11 oynayabilirsiniz. Oyun içi arkadaş listenizi oluşturun ve Teke Tek’teki durumunuzu takip ederek kendinizi kanıtlayın. Saha tamamen kişiselleşiyor.

ULTIMATE TEAM™’İNİZİ KURUN
Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, MLS ve diğer liglerden istediğiniz oyuncularla Ultimate Team’inizi kurmaya başlayın, ardından istediğiniz oyuncuyu geliştirerek yıldızlaştırın. Kimyayı artırmak ve İlk 11’inizi liderlik tablolarının zirvesine taşımak için aynı uyruktan, ligden veya takımdan futbolcuları kullanarak kadronuzu kurun.

YEPYENİ ÖDÜLLÜ MÜSABAKA
Haftalık ve aylık performansa göre verilen değerli kademeli ödüller kazanmak için Karşı Atak’ta teke tek oynayın veya 11’e 11 maçlar yapın. Liderlik tablolarının zirvesine tırmanırken kazanın, klasman yükselin ve daha fazla ödül kazanın. Turnuvanın Önemli Aşaması ve İlk 100 ödülleri kazanma şansı için Karşı Atak turnuvalarına katılma hakkı kazanın.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Dünyanın en büyük kulüp müsabakaları olan UEFA Champions League ve UEFA Europa League’de rakiplere meydan okuyun. Özel UCL ve UEL Oyuncuları kazanmak için sezon boyunca gerçek hayattaki turnuvalara paralel ilerleyen Canlı Etkinlikleri oynayın.

ADIDAS GMR İLE BAĞLANIP OYNAYIN
Pas, sprint, şut – EA SPORTS™ FIFA Mobile’a bağlanıp oynadığınızda bunların her biri önemli. adidas ve Jacquard(tm) by Google ile iş birliği yaparak, akıllı takip etiketiyle yenilikte çığır açan bir astar olan GMR’yi tasarladık. Bunu herhangi bir adidas kramponunuza veya herhangi bir ayakkabınıza yerleştirerek gerçek hayattaki görevleri tamamlayın ve oyundaki takımınızın GEN’ini yükseltin. Görevlerde rüzgar gibi esin, beceri geliştiricilerini açın ve kendinizi kanıtlayın. Sadece GMR ile ve sadece FIFA Mobile’da. adidas GMR şu anda yalnızca aşağıdaki bölgelerde mevcuttur: Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, İtalya, İrlanda, Japonya, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, İspanya, İsveç, İsviçre, Türkiye, Birleşik Krallık, ABD

Önemli Tüketici Bilgileri. Bu uygulama: EA Kullanıcı Sözleşmesi'nin kabul edilmesini gerektirir. EA'in Gizlilik ve Çerez Politikası geçerlidir. Devamlı İnternet bağlantısı gerektirir (ağ ücretleri uygulanabilir). Üçüncü taraf reklam verme ve analiz teknolojisiyle veri toplar (ayrıntılar için Gizlilik ve Çerez Politikası'na bakın). Uygulama Google Play Game Services platformunu kullanmaktadır. Kurulum yapmadan önce, oyununuzu arkadaşlarınızla paylaşmak istemiyorsanız Google Play Game Services'dan çıkış yapın.

ekran görüntüleri

resim 1

resim 2

resim 3


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: android 4.1 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

FIFA Mobile Soccer v14.1.01 APK download indir


download linkleri



KAYNAK: https://apkmaniafull.com/2020/02/19/fifa-mobile-soccer-apk/
Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar