Minecraft: Pocket Edition v1.16.201.01 APK indir

 

Minecraft: Pocket Edition v1.16.201.01 APK

ana resim


Tüm android cihazlarda oynanabilecek bir oyun arıyorsanız dünyanın en büyük mapına sahip oyuna merhaba deyin bu oyunun adı Minecraft :) minecraft android dünyasının vazgeçilmez oyunlarından birisi hele bu dönemde gençlerin dışarıya çıkmasının yasak olduğu günlerde oynamak isteyen ve oynayan sayısı oldukça fazla.. ilk başta pixel pixel bi oyuna benzesede oyun öğrendikçe güzel hal alıyor denemek isteyen varsa minecraft pocket edition u aşağıdaki linklerden indirip android telefonuna bu oyunu yükleyip deneme imkanı yakalayabilirler..

Oyunu denedikten sonra sizlerde minecraft hakkında birkaç yorum yaparsanız bizleri memnun edersiniz.. :) hadi minecraft pocket edition resimler ve indirme linklerine aşağıdan  bakalım hazırsanız başlayalımmm


Sonsuz dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en büyük kalelere kadar her şeyi inşa edin. Sınırsız kaynaklarla yaratıcı modunda oynayın veya hayatta kalma modunda dünyanın derinliklerine kadar kazarken tehlikeli yaratıkları savuşturmak için silah ve zırh yapın. Mobil cihazlar veya Windows 10'da ister tek başınıza ister arkadaşlarınızla yaratın, keşfedin ve hayatta kalın.

OYUNUNUZU GENİŞLETİN:
Market - Marketteki en yeni topluluk eserlerini keşfedin! Sevdiğiniz oluşturucuların eşsiz harita, dış görünüş ve doku paketlerini alın.

Eğik çizgi komutları - Oyunda ince ayarlar yapın: Hediyeler verebilir, yaratıkları çağırabilir, günün saatini değiştirebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.

Eklentiler - Ücretsiz Eklentilerle deneyiminizi daha da kişiselleştirin! Teknolojiye eğilimliyseniz, yeni kaynak paketleri oluşturmak için oyundaki veri temelli davranışları değiştirebilirsiniz.

ÇOK OYUNCULU
Realms - Sizin için barındırdığımız kendi özel sunucunuz Realms üzerinde, platformlar arasında dilediğiniz zaman ve dilediğiniz yerde 10 arkadaşa kadar birlikte oynayın. Uygulama içinde ücretisz 30 günlük denemeden yararlanın.

Çok oyunculu - Ücretsiz bir çevrimiçi Xbox Live hesabı ile 4 arkadaşa kadar birlikte oynayın.
Sunucular - Ücretsiz, büyük, çok oyunculu sunuculara katılın ve binlerce oyuncu ile birlikte oynayın! Topluluğun yönetimindeki dev dünyaları keşfedin, benzersiz mini oyunlarda yarışın ve yeni arkadaşlarla dolu lobilerde sosyalleşin.


ekran görüntüleri

resim 1

resim 2

resim 3


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: 2.1 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

        MODLU APK ÖZELLİKLERİ       
Unlocked premium skins
Unlocked premium textures

Minecraft: Pocket Edition v1.16.201.01 APK


download linkleri





KAYNAK: ht tps: //apk maniafull. c om/2020/02/12/minecraft-apk/

Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

4 Yorumlar

  1. Abi işe yarıyordu gerçekten çünkü paralı diye apk indiriyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bizde ücretli herhangi bir indirme, abonelik, üyelik vs yok indirme için yönlendirilen sitede reklam çıkıyor ve sizde bu konuyu ücretli olarak düşünüyor olabilirsiniz.

      Sil

Lütfen yorum yaparken şu kurallara dikkat ediniz:
Küfürlü, siyasi ya da huzur bozucu yorumlar yapmamaya,
Reklam, spam gibi yorumlar yapmamaya,
Yorumlarınız Admin onayından sonra yayınlanacaktır.