Plants vs Zombies 3 Android Klasik oyun apk indir

Plants vs Zombies 3 v15.0.196512 Android klasik oyun apk indir

Plants vs Zombies 3 Android Klasik oyun apk indir



Android klasik oyun kategorisinde yer alan plants vs zombies oyununu isteyenler google playden isteyenler aşağıdaki linklerden indirip deneyebilirler aşağıda oyuna ait görseller ve google play'dan alınmış bilgi metni yer almaktadır.. android apk indir,oyun indir,klasik oyun indir,zombi oyunu indir,plants vs zombies android apk game download.. Modlu apk 'De ücretsiz bitkiler mevcut...


Şehrinizi (ve beyinlerinizi) Dr. Zomboss’un Plants vs. Zombies ™ 3'teki en son planından koruyun! PopCap Games'in bu yeni başlığı, diğer PvZ ™ oyunlarından bildiğiniz ve sevdiğiniz aynı kule savunma tarzı oyun ile daha fazla aksiyon, daha fazla strateji ve daha fazla tako getiriyor. Taze toplanmış bitkilerden oluşan bir ekip toplayın, şehrinizi zombi saldırılarına karşı koruyun, zor patron zorlukları ile yolunuzu bulmacalayın ve çim ilham verici becerilerinizi göstermek için çevrimiçi olarak başkalarıyla bağlantı kurun.

ŞEHRİ GERİ AL
Zombiler patronları, Brainiaclar ve büyük Beyin Sisleme Devour Kulesi'nin yardımıyla Dr.Zomboss, cadde hariç, şehrinizdeki her bloğu fethetti! Onu yenmek için, Beyin Sisini geri itmeniz ve klasik kule savunma savaşlarında çiminizi geri almanız gerekecek. Şehrinizin binalarını ve bloklarını restore etmek için zorlu zombileri ele geçireceğiniz ve yakalanan bitkileri kurtaracağınız Devour Tower'ın korkunç katlarında savaşın.

BİTKİ MEYDANINIZI KOMUT
Peashooter, Sunflower ve Bonk Choy gibi PvZ fan favorileri, diğer bitki dostlarının birçoğuyla geri döndü. Her biri benzersiz becerilere, stratejilere ve saldırılara sahip güçlü bitkiler toplayın. Hangi bitkilerin dağıtılacağı, hangilerinin yükseltileceği ve etli kazançlar için hangi seviyenin yükseltileceği konusunda kritik seçimler yaptığınızda bitki takımınızın Yaprak Komutanı olun.
 
DEFEAT OUTRAGEOUS ZOMBIE BOSSES
Dr.Zomboss ve onun Brainiac patronları tökezleyen grubu burada ve sizi dışarı çıkarmaya hazırlar (akşam yemeği için). Ayaklarınızı düşünmeye, anında harekete geçmeye ve onları yenmek için stratejinizi değiştirmeye zorlayacak muazzam zorluklarla karşılaşın.
 

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS:  Android 6.0 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Plants vs Zombies 3 Android Klasik oyun apk indir


download linkleri




Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar