Lost Horizon 2 v1.3.6 Android Macera Oyunu apk indir

Lost Horizon 2 v1.3.6 Android Macera Oyunu apk indir

Lost Horizon 2 v1.3.6 Android Macera Oyunu apk indir

Android macera oyunu kategorimize bir oyun daha ekliyoruz. macera oyunu oynamak isteyipde Lost Horizon 2 oynamayan varsa oyunu deneyebilirler sistem gereksinimleri oldukça düşük hemen hemen her android telefonda oynanabilir bir oyun olarak görünüyor lost horizon 2 android macera oyunu bilgi ve görsellerine geçelim..




Hard-boiled adventurer Fenton Paddock, Lost Files 2'nin yaratıcıları tarafından yeni bir macera oyunu olan Lost Horizon 2'de geri döndü! Kaybedilen Horizon 2, en az Android 4.1 (Jelly Bean) ve en az 1024 MB RAM gerektirir.

# # # SOĞUK SAVAŞI # # # GÖSTERİNDE STANDINIZI YAPIN

Fenton Padok’un, Tibet’in dağlarındaki dağlarda güçlü bir antik kalıntıyı güvence altına almak için Naziler’den çıkmasından bu yana on yıldan uzun bir süre geçti. Soğuk Savaş, dünyanın süper güçlerini sıkı bir şekilde kavramışken, eski Kraliyet Hava Kuvvetleri pilotu onun olaylı yaşamının en büyük zorluğuyla yüzleşmek zorundadır: Demir Perdenin ötesine geçin ve ailesini gölgeli, amansız düşmanlardan kurtarın.

AKILLI VEYA TABLETİNİZDE # # # KLASİK MACERA OYUNU # # #

Kayıp Ufuk 2, Smartphone veya Tabletinize klasik macera oyunlarını getiriyor. Güzel 3D grafiklerin tadını çıkarın, büyüleyici bir anlatı takip edin, zorlu bilmeceleri çözün ve dokunmatik ekran optimize edilmiş kontrollerden faydalanın. Kendinizi epik finalinin ötesine geçmenizi sağlayan etkileşimli bir gerilim filminde kendinizi kaybedin.

# # # BASIN TARAFINDAN ÖNEMLİ

Oyun Bulvarı, “bu sizin için bir oyun, eğer işten eve geç geliyorsanız ve düz ve ileriye meydan okuyan iyi bir etkileşimli yatma vakti hikayesinin havasındasınız” diyor. Ve Game4me, “güzel yerlerde güçlü bir hikaye ve ilginç karakterler ile orijinal Lost Horizon oyununa değerli bir halefi” diyor.

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS:  Android 4.1 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Lost Horizon 2 v1.3.6 APK download game android


OYUNUN KURULUMU
ayirici
Oyun apk ve obb dosyasını alttaki linklerden indirin.
indirdikten sonra zipten cıkartın.
apk yı kurun ama çalıştırmayın.
"com.animationarts.losthorizon2" klasörünü kopyalayın.
"sdcard/Android/Obb" klasörüne yapıştırın.
artık oyuna girip  keyfini çıkartabilirsiniz
iyi oyunlar kepsizadam sundu!

download linkleri




Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar