Xenowerk Tactics v1.1.9 [Unlocked] APK Strateji Oyunu indir

Xenowerk Tactics v1.1.9 [Unlocked] APK Strateji Oyunu indir

Xenowerk Tactics v1.1.9 [Unlocked] APK Strateji Oyunu indir
android oyun indir,oyun indir,apk oyun indir,android xenowerk apk

Android strateji oyunu kategorimize bir oyun daha ekledik apk ve obb dosyası ekte yer almaktadır. android 7 ve üzeri sistemlerde çalışmaktadır

Kutup bölgesinin derinliklerine gizlenmiş gizli bir laboratuarda bir felaketten sonra acil müdahale ekibinin komutanı olarak oynayın. Göreviniz, Xenowerk şirketinin karını örtmek ve maksimize etmek veya kime sorduğunuza bağlı olarak dünyayı kurtarmak.

KEŞFETMEK
Takımları virüslü bölgeye gönder. Xenowerk'in saçma araştırma tesislerinin kalıntılarıyla dolu vahşi bir manzara keşfedin. Yolculuklarınız sırasında tehlikeleri, dehşetleri ve aksilikleri azaltmak için beceriler, özellikler ve mutasyonlar kullanın.

Operatörlerinizi değerli zaman kaybetmemek için limite itin. Ormanları, bataklıkları, laboratuarları, barınakları ve fabrikaları keşfedin. Değerli kaynaklar için süpürün. Çeşitli görevleri yerine getir. Güvenli stratejik güvenli bölgeler. Bul ve kurtarma M.I.A. operatives.

KAVGA
Takımını mutant ordularına karşı gerçek zamanlı mücadelede kontrol et. Bahis oranlarını lehinize çevirmek için Frag Grenade, Bait & Trap, Adrenaline, Pyrokinesis ve daha fazlası gibi operatif becerileri ve mutasyonları kullanın. Daha ayrıntılı siparişler vermek için, istediğiniz zaman Taktik Duraklat'ı etkinleştirin.

YÖNET
Marines, Rangers ve Scientists'i çalışanlarınız olarak işe alın ve geliştirin. Ancak akıllıca seçim yapın, bazıları şüpheli özellikler veya mutasyonlar kazanabilir.

Harekat tabanınızı geliştirmek için kaynakları toplayın; Kışlalar, İşe Alım, Sahra hastanesi, Cephanelik, vb. Tedaviler, iyileştirmeler ve işe alım için kazanç harcayın.

Xenowerk Yönetimi'nin kaprislerine fon sağlamaya devam etmek için hazır. Karaborsadaki kaynakları da satarak masanın altına biraz para kazanın. Ya da belki dünyayı kurtarmaya çalışın ...

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Android 7.0 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Xenowerk Tactics v1.1.9 [Unlocked] APK oyun indir


download linkleri



Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar