Metal Slug Attack v4.11.0 Android mod apk indir

Metal Slug Attack v4.11.0 Android mod apk indir

Metal Slug Attack v4.11.0 Android mod apk indir
android strateji oyunu indir,android oyun indir,oyun indir apk android,kepsiz adam

android oyunseverler strateji oyunu paylaşıyoruz çocukluğumuzun oyunlarındandır atari zamanında az oynamadık bu oyunu :)

OYUN ÖZELLİKLERİ HAKKINDA 

▼Basitleştirilmiş kontrol!
SNK PLAYMORE'un efsanevi oyun serisinde en son sahneye çıkardığı "METAL SLUG ATTACK", kolay kontrolü ile herkes tarafından oynanabilen ve 2D nokta-piksel karakterlerin sorunsuzca hareket ettiği ve birbiriyle savaştığı bir kale savunma oyunu! Ayrıca, yeni eklenen ''Destek Sistemi'' özelliği oyunculara daha derin stratejiler ve daha çok eğlence sunuyor!

▼Çok sayıda görev!
"METAL SLUG ATTACK", "ATAK!" oyun moduyla her türden oyuncu için farklı türden göreve sahip! Bu modda, oyuncular Morden Orduları tarafından işgal edilen askeri üsleri kurtarmalıdır, tıpkı ''SAVAŞ ESİRİ KURTARMA'', ''SAVAŞ OKULU'' veya ''HAZİNE AVI'' oyun modlarındaki gibi.

▼Birimlerinizi geliştirin!
Görevler boyunca öğeleri toplayın ve onları favori Birimlerinizi kişiselleştirmek için kullanın. Onları geliştirin, seviye artırın veya Birimlerinizi öğeler ile donatarak yeteneklerini etkinleştirin!!! Haydi en etkileyici ve güçlü birimleri oluşturmaya çalışalım!

▼Dünya çapında savaşlar!
4 oyuncu ile eş zamanlı olarak oynanarak tadı çıkartılabilen ''Gerçek Zamanlı Savaş'' moduna ek olarak, eş zamanlı olmayan savaşlarda 6 güverteye kadar çarpışılabilir! Size tüm meydan okuyanları yenin, yeteneklerinizi bileyin ve Dünyadaki En İyi Oyuncu olun!

▼Silah arkadaşlarınızla ortak oynayın!
''Lonca Baskını'' ve ''ÖZEL OPS'' oyun modlarında silah arkadaşlarınız ile ortak görevlerde savaşın ve onlar ile sohbet ve mail seçenekleriyle iletişimde olun. En iyi partnerleriniz ile "METAL SLUG ATTACK"ın tam olarak tadını çıkardığınızdan emin olun!

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Android 4.1 ve üzeri
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Metal Slug Attack v4.11.0 Android mod apk indir


download linkleri


Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar