8 Ball Pool v4.5.0 Mod APK indir Android Oyun indir

8 Ball Pool v4.5.0 Mod APK indir Android Oyun indir

8 Ball Pool v4.5.0 Mod APK indir Android Oyun indir

Android bilardo oyunu oynamak isteyenler dogru adresteler, bu linkteki oyunu oynamadan bilardo oynadım demeyin :) amaa bu oyun ( 8 ball pool ) internet gerektiriyor arkadaşlar.
internetsiz oyun ararsanız arama bölümüne yazın diğer oyunlar da cıkacaktır. 
android internetli 8 ball pool bilardo oyunu oynamak isterseniz aşağıdaki linkten hızlı indirip oynamaya başlayabilirsiniz..


BİRE BİR VEYA 8 OYUNCULU TURNUVADA YARIŞ

Çalışma alanında becerilerini daha da geliştir, dünyaya bire bir karşılaşmalarla meydan oku veya turnuvalara katılarak kupa ve özel istekalar kazan. 

BİLARDO MADENİ PARALARI VE ÖZEL OBJELER İÇİN OYNA 

Bilardo masanı ve istekanı özelleştir! Oynadığın her bire bir maç için ortada bilardo madeni paralar olacak -- maçı kazandığında madeni paralar senin. Bu madeni paraları kullanarak ortada daha fazla para dönen üst seviye maçlara katıl veya Bilardo Mağazasından yeni objeler al.

ARKADAŞLARINA MEYDAN OKU

Arkadaşlarınla oyun oynamak kolay: Miniclip veya Facebook hesabınla giriş yap ve oyun içinde doğrudan arkadaşlarına meydan okuyabilirsin. Arkadaşlarına her yerde, her zaman meydan okuyabilir onlara becerilerini gösterebilirsin.

BİR SEVİYE YUKARI

8 Top Bilardonun seviye sistemi her zaman bir meydan okuma ile karşı karşıya kalabileceğin anlamını taşımaktadır. Maç yaparak sıralamadaki yerini yukarı çıkart ve sadece en iyi bilardo oyuncularının bulunduğu daha özel yerlere erişim sağla.

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Requires : Android 2.3 and up
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

8 Ball Pool v4.5.0 Mod APK indir Android Oyun indir


download linkleri



Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar