Monument Valley 2 Android Apk oyun indir Bulmaca!

Monument Valley 2 Android Apk oyun indir Bulmaca!

Monument Valley 2 Android Apk oyun indir Bulmaca!



Android sektöründe bir oyun arıyorsanız ve bu oyun bulmaca kategorisinde olsun diyorsanız dogru konudasınız fakat ücretsiz olsun diyorsanız yanlıs kategoridesiniz bu oyun malesef ücretli verilmis arkadaslar ve ücreti de 17.99TL oyun görsellerine asagıda yer verdik en altta yine her zamanki gibi google play uygulamamız mevcut arkadaslar sizde Monument Valley 2 Android bulmaca oyun apk indirmek istiyorsanız en alttaki linkte google play giderek indirme islemini baslatabilirsiniz iyi günler..


BAĞIMSIZ BIR MACERA
Monument Valley evreninden tamamen yeni bir hikaye. Monument Valley 2'nin tadını çıkarmak için daha önce Monument Valley oynamış olmanıza gerek yoktur.

AYRI OLARAK HAZIRLANMIŞ BILMECELER
Yanıltıcılıkla dolu güzel seviyelerin tadını çıkartın, karakterler arasındaki değişen dinamikleri keşfetmek için yepyeni etkileşimleri kullanarak bilmecelere dalın.

GÜNCEL GÖRSELLER
Mimari tarzların karışımından esinlenilmiş çizimler, her biri nefes kesici geometrik yapılara dönüştürülmüş sanatsal hareketler ve kişisel etkiler.

GÜZEL SES
Ro'nun ve çocuğunun yolculuğunun her adımına mükemmel şekilde uyarlanmış eşsiz melodik etkileşimli müziklere kendinizi bırakın.

resim2
resim3
resim4
resim5


Dosya Bilgileri (File info)

Dosya Türü: APK
OS: Requires : Android 4.0.3 and up
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Monument Valley 2 Android Apk oyun indir Bulmaca!


download linkleri


Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar