Galaxy Core Prime Oreo Android 8 Rom Yükleme


Kepsizadam sizler için arastırdı android oreoyu galaxy core prime telefonunuza nasıl yükleyeceğinizi anlatacağım, yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen..

Galaxy Core Prime için geliştiriciler tarafından Android’in suan için son sürümü olan OREO 8.0 indirmeye açık sekilde sunuldu. Fakat  suan için (27.11.17) bazı sorunlar barındıran bu sürüm her geçen gün geliştiriciler tarafından güncellenmektedir. Cihazınızda Nexus sürümlerine ait bu saf oynanmamıs sürümün keyfine varmak istiyorsanız denemenizde fayda var, her geçen gün sorunlar fixlenmektedir, aşağıdaki yabancı kaynaktanda güncellemeleri kontrol edebilirsiniz. Başlıca sorunlar; Video oynatma, Kamera ve Sensörlerden bazıları.(Rom portlama yapanlar çözebilirler.)
Not: Bu konuda yazılanlar sadece orta ve üst düzey android kullanıcıları için hazırlanmıştır, android de bu işlerde yeni olanlar kesinlikle denememelerini tavsiye ederim.Rom yüklerken cihazınız brick olmasın istiyorsanız denemelerinizi degersiz bir eski telefon bulup yapın.. 😉

Dikkat:

  • Samsung Galaxy Core Prime telefon, (bu konu prime telefonlar içindir baska telefon da denemeyin)
  • Şarj en düsük %60 olmalı. (60 altı ise sarj edin ve %60  olunca islemleri yapın..
  • Herşeyi yedekleyin. (rehber,resim,müzik vs)
  • Tüm adımları dikkatlice okuduktan sonra islemleri uygulayın..

Gereksinimler:

Adımlar:

  1. Rom ve Gapps dosyasını cihaza kopyalayın,
  2. Cihazı Recovery modunda başlatın. (ses açma,kapatma ve home tusuna basınca hard reset ekranı gelir.)
  3. Cihaz’a önce rom daha sonra gapps dosyalarını sırasıyla yükleyin. (install zip seçenegi ile yükleyebilirsiniz)
  4. Cihazın açılmasını bekleyin. Bu bekleme bazen 10 ile 20 dk arası sürebilir sabırlı olun, çünkü yeni rom dosyalarının telefon tarafından tanınması ve ilk açılısa hazırlanması gerekiyor..
Herhangi bir problem olursa yazabilirsiniz..
CİHAZINIZA ROM YÜKLEYECEGİZ ÜMİDİ İLE BRİCK ETMEYİN BRİCK OLAN CİHAZI SADECE BU İSİN USTALARI TELEFONCULAR AÇABİLİR HERHANGİ BİR SORUN OLURSA KEPSİZADAM OLARAK SORUMLULUK BANA AİT DEGİLDİR ARKADASLAR BİLİNCSİZ İS YAPMAYIN LÜTFEN..
Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar