Dead by Daylight v0.9.0 APK Android Aksiyon Oyunu indir

Dead by Daylight v0.9.0 APK Android Aksiyon Oyunu indir

Dead by Daylight
android aksiyon oyunu kategorisine yeni bir oyun daha ekledik..



TEMEL ÖZELLİKLER:

GEÇİCİ BİRLİKTE… VEYA DEĞİL - Kurtulanlar ya birbirleriyle işbirliği yapabilir ya da diğerlerinden daha fazla dayanabilirler. Hayatta kalma şansınız bir ekip olarak birlikte çalışmanıza veya yalnız çalışmanıza bağlı olarak değişecektir. Katili yenip, öldürdükleri yerden kaçabilecek misin?

KILLERS İÇİN BİR HIZLI - Ölü Gündüz tarafından korku dünyasının her köşesinden çeker. Bir Katil olarak güçlü bir slaserdan korkunç paranormal varlıklara kadar her şeyde oynayabilirsiniz. Kurbanlarınızı avlamak, yakalamak ve fedakarlık etmek için her Katil’in benzersiz gücüne hakim olun.

DERİN VE DERİN - Her Katil ve Kurtulan'ın kendi derin ilerletme sistemi ve kendi kişisel stratejinize uyacak şekilde özelleştirilebilecek birçok kilidini açabilir. Tecrübe, beceri ve çevrenin anlaşılması, Hayatta Kalanları avlayabilmek veya Katili öldürmek için anahtardır.

GERÇEK KİŞİLER, GERÇEK KORKMA - Saf korkuya değişen seviyeler ve gerçek insan tepkileri, her oyun oturumunu beklenmeyen bir senaryo haline getirir. Bunun nasıl olacağını asla söyleyemezsin. Ambiyans, müzik ve ürpertici ortamlar korkunç bir deneyime dönüşüyor. Yeterince zamanla, The Fog'da nelerin saklandığını bile keşfedebilirsiniz.

ekran görüntüleri
resim2
resim3
resim4
resim5


dosya bilgileri

Dosya Türü: APK
OS: Requires : Android 7.1 and up
Dosya Barındırılan Site: play.google.com

Dead by Daylight v0.9.0 APK aksiyon apk indir


download linkleri



Yorum yapmayı unutmayın! :)
Yardım veya destek lazımsa ilgili konuya yorum atın, gerekli destek sağlanacaktır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar